Siteler Toptan Sandalye İskelet imalat

Siteler’de toptan sandalye iskeleti imalatçı firması olarak Türkiye’nin ve mobilyanın başkenti olan Ankara Siteler’de kendi atölyelerimizde faaliyet göstermekteyiz.

2015 yılında Ankara Koltuk Döşeme Atölyesi olarak kurulan firmamız, toptan sandalye iskeleti imalatı konusunda da yüksek kalitede, sağlam ve estetik olmasına özen göstererek çalışmalarını sürdürmektedir.

En uygun fiyatlarla en iyi kalitede cafeler için toptan sandalye iskeleti üreten firmamız, güzcel teknolojiye ve modaya da ayak uydurarak kendini sürekli geliştirmeye devam edip,  yatırımlarını sürdürmektedir.

Müşteri memnuniyetini prensip edinen toptan sandalye iskelet imalatçı firmamız, zengin ürün çeşitleri ve sandalye iskeleti modelleri, en uygun fiyat ve en iy kaliteyle siz değerli müşterilerimizin hizmetinizdedir.

Siteler’de toptan sandalye iskelet imalatı hizmetimiz garantili olup, standart model sandalye iskelet modelleri stoklarımızda sürekli mevcut olup, mevcut olamayan diğer modelleri de sayıya göre en hızlı ve söz verdiğimiz sürede sandalye iskeleti imalatını en hızlı, en ekonomik ve en kaliteli şekilde yapmaktayız.

siteler sandalye iskelet imalat

Modeller

Diğer Modeller

Hizmetlerimiz

Siteler Koltuk Döşeme

Koltuklarınızın yüzeylerinin yenilenmeye ya da boyalarının değiştirilmeye ihtiyacı varsa artık sizde Siteler Koltuk Döşeme firması olarak bizleri tercih edebilirsiniz.

Özellikle uzun yılların vermiş olduğu deneyim ve tecrübe sayesinde sizlere en iyi hizmeti sunuyoruz. Birçok farklı mobilyanın personellerimiz tarafından kusursuz bir şekilde onarılması ve yüzeylerinin değiştirilmesi sayesinde sizde ilk günkünden daha şık koltuklara sahip olabilirsiniz.

Cafe Koltuk Masa İmalatı

Siteler ve tüm Ankara çevresinde hizmet veren firmamızda berjer ve kapitone yüz yenileme işlemleri kusursuz bir şekilde yapılmaktadır. Ayrıca bunların yanı sıra minder, Cafe Koltukları ve masaları, şark köşesi, köşe takımı ve ofis takımı kumaş döşeme işlemleri kusursuz bir şekilde yapılmaktadır.

Mobilya Boya ve Onarım

Siteler Koltuk Döşeme Firması olarak sadece mobilyaların yüzlerini değiştirmekle kalmıyoruz. Aynı zamanda yatak odası, yemek odası, koltuk takımı boya, cila, lake ve ceviz boya işlemleri de firmamız tarafından kusursuz bir şekilde yapılmaktadır. Bu sayede mobilyalarınız ilk günkünden bile daha şık bir hale getirilmektedir.

Koltuk Takımı Tasarım İmalat

Koltuk döşeme hizmetimizin dışında koltuk takımı tasarımı ve imalatı işleminide gerçekleştirmekteyiz. Atolye showroom bölümünde bulunan hazır modellerimizi inceleyebilirsiniz.

siteler koltuk döşeme